skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Puolustusvoimat uudisti verkkosivustonsa ja samalla myös kriisinhallintaan liittyvä osio koki uudistuksen. Sivustolta löytyy sama sisältö kuin ennenkin, mutta mukaan on nostettu myös kriisinhallintapalvelustaan suorittavien faittereiden blogi. Nyt on siis puolustusvoimissa vastattu nykyajan haasteisiin. Pisteet siitä järjestävälle organisaatiolle.

Ensimmäinen blogi on jo luettavissa PV:n verkkosivuilla. Blogissaan tiedotusupseerina palveleva luutnantti Emma Valli kertoo viimeisimmät tunnelmat helteisestä Libanonista. Jotain tällaista rauhanturvaajapiireissä on odotettu jo pitkään. On mukavaa lukea arkisia rauhanturvaajakuulumisia. Jos saan esittää lisätoiveen, niin nyt kun pää on avattu, toivottavasti jatkossa saamme lukea myös tavallisten vartiojääkäreiden kuulumisia. Toki, nykyisellä tiukan tiedottamisen aikakaudella tiedotusupseerinkin blogi on hieno lisä aiheeseen liittyvään uutisointiin. Entisiä rauhanturvaajia kiinnostaa mitä alhaalla tapahtuu.

Kuten Vallin blogista käy ilmi, talvi on taaksejäänyttä elämää ja tilalle on tullut helteinen kevät. Tarkoittaako se sitä, että myös rauhallisempi jakso on jäänyt taakse ja pian taas osapuolet aktivoituvat - kuten keväisin on tapana.

Libanonissa eletään tällä hetkellä rotaation viimeisiä viikkoja. Uudet hiutaleet astuvat remmiin noin kuukauden kuluttua. Toivotan nykyisille faittereille turvallista loppupalvelusta ja uusille hiutaleille antoisaa koulutusta!

In the service of peace