skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

ouluunHOW ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin tänä vuonna Oulussa. Kokouspaikkakuntaa valittaessa ajatuksena oli antaa parempi mahdollisuus myös pohjoissuomalaisille jäsenillemme osallistua kokoukseen ja samalla tutustua yhdistyksemme toimintaan ja talouteen.
Mitään ryntäystä ei kuitenkaan tullut ja paikalle saapui kymmenkunta jäsentä eripuolelta maata, myös oulunseudulta.

  Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2008 toimintakertomus ja tilinpäätös ja ne myös hyväksyttiin. Vastuuvelvollisetkin saivat tili- ja vastuuvapauden. Paikalle saapunut jäsenistö oli erittäin kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja paperit käytiinkin tarkasti läpi kehittävän keskustelun saattelemana. Puheenjohtajana toiminut Jari Ojala sai nuijia pöytään myös yhden toimihenkilövalinnan, kun Seppo Kykkänen valittiin yhdistyksen veteraanitukivastaavaksi 2009-2010.  Kontuniemi

Kokouksen jälkeen keskustelut jatkuivat saunomisen merkeissä. Kokouspaikkana toiminut Oulun Seudun Rauhanturvaajat ry:n mökki ja rantasauna olivat erittäin toimivat tämäntyyppiseen briiffaukseen. Tervehdyskäynnillä piipahtaneelta puheenjohtajalta saatiinkin makkaranpaiston ohessa selvitys paikan syntyhistoriasta. Kyllä oulunseutulaisten kelpaa.
Palvelustoverit

  Vaikka HOW ry:n jäsenmäärä onkin valtava, tämän kevään kokous osoitti, että fyysiseen olomuotoon jäsenistö ei kovin helpolla järjestäydy. Toimintaa ylläpidetään netin kautta. Kokoontuminen on kuitenkin välttämätöntä sääntömääräisissä kokouksissa, joten seuraavaa kokouspaikkaa mietitään siten että jäseniä saataisiin  enemmän paikalle. Se samalla tarkoittaisi laajempaa näkökantaa jäsenistöltä yhdistyksen toiminnasta.

{mosimage}HOW ry kiittää Oulun Seudun Rauhanturvaajia ja paikalle saapunutta jäsenistöä.

In the service of peace