skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Hölkkäri On Web on avannut huikean valokuvakilpailun!


Säännöt


Kilpailuun eivät saa osallistua kilpailun tuomaristo, HOW ry hallitus ja päätoimittaja.

Aihe: Suomalainen rauhanturvaaminen - kuva siis tulee olla otettu rt-missiolla ja kuvassa täytyy erottua suomalainen rauhanturvaaminen

Kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa valokukuvan julkaisuun. Osallistuja vastaa siitä että kuvan tekijänoikeudet on hänellä hallussaan.
 
Osallistuja luovuttaa täyden ja ajallisesti rajoittamattoman kuvan käyttöoikeuden Hölkkäri On Web ry:lle. HOW ry voi käyttää kuvaa omassa toiminnassaan missä tahansa yhteydessä, mutta ei voi luovuttaa/myydä kuvaa eteenpäin. Kilpailukuvia voidaan julkaista myös Rauhanturvaaja- lehdessä.


 Kilpailija voi osallistua enintään 2:lla kuvalla. Keksi kuvalle osuva nimi, ja lähetä 15.5.2009 mennessä osoitteeseen toimitus(@)holkkari.fi. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi. Lähetetyt kuvat julkaistaan vasta määräpäivän umpeuduttua. Voittaja julkaistaan 24.5.2009

 Palkinnot

 1.sija: Lowepro Flipside 200 kamerareppu
 2.sija: Lowepro Nova Mini AW- kameralaukku
 3.sija: HOW-tuote

Fotokisan kolme parasta on selvillä!

fotokisafotokisafotokisafotokisafotokisafotokisafotokisafotokisafotokisafotokisaKolmen parhaan joukkoon valikoitui hyvin erityyppiset kuvat. Ykkössijan vei Arto Parviainen Helsingistä kuvallaan NSE Cimic - Lasten viimeiset nallet.

Tuomareiden kommentteja:
 "Ihmisten välillä on vastakkainasettelua odotusta, jännitystä ja iloa"
"Iloisuutta, suomalaiset ovat aina pyrkineet lähelle paikallista väestöä. Erityisesti lapsia"


Kuvaaja: Skopjen lastensairaalan syöpäsairaiden lasten (terminaali) osasto jouluna 2001. Mietimme mahdollisia CIMIC-projekteja ja rahaa ei Makedonian puolelle paljoa ollut joten ostimme muutamia satoja teddynalleja ja jaoimme ne kolmeen eri sairaalaan lastenosastoille. KFOR operaation CIMIC tapahtui pääasiassa Kosovossa ja NSE (oli siihen aikaan Makedonian puolella Banskij Ridissä) osallistui muutamiin pieniin projeksteihin Makedonian puolella.
 
 Kuvassa etualalla Mika Pamilo ja takana Jouni Kupiainen.
 


Klikkaa kuvaa nähdäksesi kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat.
2. Erottamattomat, kuvaaja Toni Sundell, Naantali.

Kommentteja:
"Suomalainen rauhanturaaja "aina valppaana"
"Paitsi koira ja isäntä myös Suomi ja rauhanturvaaminen ovat erottamattomia. Mustavalkea toteutus luo arvokkuutta."

Kuvaajan oma saate:
Näyttää rauhanturvaamisen nykypäivää. Enää ei vain istuta pykälätornissa, vaan otetaan osaa aktiivisesti esimerkiksi jouha-toimintaan osana suurempia kokonaisuuksia. Kuvassa A-komppanian koiraohjaaja Sami Tojkander & Lara. Hihassa, sekä valjaissa olevat liput ovat lähes ainoat merkit, jotka erottavat nykypäivänä suomalaiset rauhanturvaajat muiden maiden joukoista päälisin puolin.


3. Päivä jota ei koskaan pitänyt tulla. Myöskin Toni Sundellin ottama koskettava ja ajatuksia herättävä kuva, tätäkö tämä sitten on?

Saate: Kertoo päivästä, joka pysäytti jokaisen Suomalais-Irlantilaisen joukko-osastomme jäsenen Unifil 2 operaatiossa. Tieto kersantti Immosen menehtymisestä laski liput puolitankoon ja sai jokaisen ajattelemaan missä olemme ja kuinka yllättäen kaikki voi päättyä. 
 Tuomareina toimi kolme valokuvauksen ammattilaista, eikä heillä ollu tiedossa kuvaajien nimiä. Kamerareppu ja laukku lähtee postiin lähipäivinä, suoraan Valokuvausliike Nevalainen Ky:stä Jämsästä.

In the service of peace