skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Hölkkärin osallistujatRauhanturvaajaliiton Falling Plates -kilpailu järjestettiin kuluneena viikonloppuna Säkylässä. HOW ry oli mukana kahden joukkueen voimin. Lauantaipäivän ohjelmaan kuului kohdistusammunnat sekä henkilökohtainen tuloskilpailu, jonka jälkeen oli mahdollisuus tutustua varuskunnan saunaan ja uimahalliin. Päivän päätti rentoutuminen ja ruokailu upseerikerholla.

Sunnuntaina oli varhainen herätys niin että aseet oli vastaanotettuna jo aamuyhdeksältä jolloin vielä epävarmimmat kilpakumppanit pääsivät ampumaan kohdistuslaukauksia. Kisa lähti käyntiin aika-ajoilla, jonka tuloksena yhdeksän parasta joukkuetta jäivät lepäämään ja loput joukkueet karsivat yhden kierroksen pudotusperiaatteella. Hölkkärin toinen joukkue putosi jo ensimmäisellä karsintakierroksella, mutta toinen onnistui suorituksessaan jopa historiallisen hyvin päästen toiselle pudotuskierrokselle jossa olivat sitten jo ensimmäisen kierroksen levänneetkin mukana. Tällä kertaa suoritus ei mennyt niin nappiin kuin vastustajilla ja pudotus oli tosiasia.Lauantain toinen koitos.

 Vaikka palkintosijoja ei saavutettu niin henkilökohtaisella kuin joukkuetasollakaan, tärkein tavoite toteutui; Jäsenistö pääsi tapaamaan sekä uusia että vanhojakin kasvoja mielekkään tekemisen yhteydessä ja kaikilla oli hauskaa. Kuten usein Rauhanturvaajaliiton tapahtumissa, myös tässä koettiin yllättäviä uudelleenkohtaamisia entisiin palvelus- tai koulukavereihin.

 Falling Plates- mestaruuden nappasi hieman yllättäen Pirkanmaan Rauhanturvaajat. Pirkanmaan voittojoukkue


  Lue lisää kilpailusta Rauhanturvaajaliiton sivuilta

In the service of peace