skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Päällystöliitto ja Upseeriliitto eivät halua jäsenistöjensä sitoutuvan joukkoihin ennen kuin muun muassa palvelussuhteen palkasta ja vakuutusturvasta on sovittu. Päällystöliitto on antaneet jäsenilleen kehotuksen olla hakeutumatta EU:n nopean toiminnan joukkoihin. Liitto ei halua jäsenistönsä sitoutuvan joukkoihin ennen kuin palvelussuhteen ehdoista on sovittu. Asiasta kertovat mm. aamun Satakunnan Kansa ja Aamulehti.
- Suurin ongelma tällä hetkellä on palkan eurotaso ja vakuutusturva. Operaatioissa voi tulla haavoittumisia, vammautumisia ja kuolemantapauksia, joten on huolehdittava etukäteen siitä, ettei perheiden elämä kaadu niihin, sanoo päällystöliiton puheenjohtaja Antti Kuivalainen lehden haastattelussa. Myös Upseeriliitto on Päällystöliiton kanssa samoilla linjoilla, vaikka se ei ole vielä varsinaista hakukieltoa esittänytkään.
Hakijapulan takia hakuaikaa nopean toiminnan joukkoihin on jouduttu jatkamaan 10. helmikuuta saakka. Alun perin hakuajan piti päättyä tämän viikon perjantaina. (MTV3, STT, HOW)

In the service of peace