skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

P.Enqvist ja sikaläyhy kolmipyöräinen kärry (oma)Kesäkuun 26. päivä valkeni ei niin aurinkoisena Kytäjän luonnonkauniissa maisemissa. Parkkipaikalla kokoontuivat 4 entistä rauhanturvaajaa vakaana aikomuksenaan pistää ns. uudet jaot Hölkkäri-Golfin kiertopytyille sekä muille yhdistyksen (Hölkkäri) jakamille palkinnoille. Osanottajamäärä jäi hieman ohueksi ehkä johtuen siitä että kilpailupaikka varmistui vasta ikään kuin viime tingassa.

Siitä kuitenkin 5, päättivät urheat kisailijamme. Marssittuamme rehvakkaasti takki niin sanotusti auki caddiemasterin työpisteeseen ja suoritettuamme varainsiirron Kytäjän golfklubille päätimme että range on liian kaukana. Siirryimme hyvässä epäjärjestyksessä kohti 1. teeboksia jossa arvoimme ensimmäisen lyöjän. Ja siitä se sitten lähti.Tässä putataan yhtä birdietä, kahta paria ja yhtä bogeytä. Lopputulema taisi olla kolme paria ja bogey.Kisasta muodostui tiukka mutta tasaväkinen. Kilpailussa pelattiin virallisina sarjoina Piste-Bogey sekä tasoituksellinen lyöntipeli. Sivukilpailuina pelattiin lähimmäksi lippua sekä pisin draivi. Yhtään holaria ei lyöty tänä(kään) vuonna ja birdietkin olivat kohtuu tiukassa. Kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa ja muutenkin hieno. Käsitystä vahvistaa se, että tämän erittäin tärkeän kilpailun jälkeen samaisella kentällä on pelattu sellainen vähäpätöinen kisa kuin Finnish PGA championship.Sivukilpailuissa kävi sen verran vanhanaikaisesti että pytyt kävivät reissun verran Porvoosta Kytäjälle ja takaisin. P.Äyräväinen nimittäin uusi viimevuotiset voittonsa. Arvokkaat herrasmiehet keskittyvät puttaamisen saloihin. Huomatkaa takimmaisen miehen lähes Camilo Villegasmainen puttilinjan tarkastelu.Lähimmäksi lippua kisan voittamiseen riitti että osui ainoana kisailijana griinille. Pisin draivi kilpailun samainen Pekka voitti lähes näytöstyyliin. Sen jälkeen kun muut kisailijat olivat hosuneet pallonsa sinne sun tänne draivereilla ja spooneilla sun muilla pitkillä puumailoilla Pekka kaivoi arsenaalistaan esille rautakakkosen ja tempaisi rauhallisen ja pitkän lyönnin keskelle väylää jolloin kanssakisailijat ottivat lakin päästään ja totesivat että: ”On se Kone”. Sen verran Pekassa oli kuitenkin urheiluhenkeä että hän oli kuitenkin vaivautunut tuomaan kiertopalkinnot mukanaan näytille että me muut emme aivan unohtaisi miltä ne näyttävät. Vai oliko se hienovarainen tapa kiertää puukkoa haavassa. Mene ja tiedä
Kisan jälkeen pelaajat nauttivat pienet palautusjuomatPiste-bogey kisan P. Enqvist voitti pienimmällä mahdollisella marginaalilla eli pisteen parempana kuin eräs T.Streng. Lyöntipelissä muilla kisailijoilla ei ollut suurempaa sanansijaa, sen Pete vei nimiinsä kolmen pisteen erolla seuraavaksi tulleeseen P.Soikkeliin (voittaja vm. 2009).
Lopulliset sijoitukset ja kunniataulukko tulevat tässä:

Tulokset:

Petri Enqvist 32
Tom Streng 31
Pasi Soikkeli 30
Pekka Äyräväinen 18
Lyöntipeli HCP
Petri Enqvist 76
Pasi Soikkeli 79
Tom Streng 80
Pekka Äyräväinen 100
Pisin Draivi
P.Äyräväinen
Lähimmäksi lippua
P.Äyräväinen

Lopuksi pelaajat haluavat kiittää yhdistystä (Hölkkäri) hienoista palkinnoista sekä P.Enqvistiä ylimääräisistä tavarapalkinnoista joista ainakin osa on jo paiskottu pitkin Kurk Golfin perämetsiä.

In the service of peace